Élet-Stílus

Valóságshow-hős lesz a modell zsaruból, akibe belezúgott a fél internet

A Survivor egyik szereplője lesz Daniel Rengering.

Daniel Rengering az Irma hurrikán rombolása után lett híres. A floridai Gainesville rendőrsége 2017. szeptember 10-én posztolt a Facebookra egy fotót, amelyen három zsaru látható, épp bevetésre indultak az Irma-hurrikán okozta károk elhárítására.

A rendőrség felkérte a lakosokat, hogy ne hívogassák a rendőrséget
Túl sármosnak bizonyultak a gainesville-i zsaruk.

A kép alatt pillanatok alatt összegyűlt 175 ezer like és 125 ezer komment: a floridai nők totálisan rákattantak a három zsarura. A helyzet annyira eldurvult, hogy a rendőröknek fel kellett kérniük a lakosságot, hogy tartózkodjanak a 911 felhívásától, legalábbis ha a rendőrtisztekkel való találkozás reményében tárcsáznának.

A három szívtipró egyike, Daniel Rengering – amellett, hogy továbbra is a Gainesville-i rendőrség tagja – azóta modellkarrierbe kezdett; saját fotóit tartalmazó falinaptárt adott ki (bevételét jótékonysági célokra fordítva), és most újabb lépést tehet a világhír felé: a hírek szerint feltűnik majd a Survivor következő évadában.

A „Dögös Zsarunak” is becézett Rengeringet a valóságshow után visszavárják a rendőrség kötelékébe – akkor is, ha netán ő nyeri az egymillió dolláros fődíjat. Rengering környezetéből még nem erősítették meg az új karrierlehetőséggel kapcsolatos információt.

 

via: Insider, kiemelt fotó: Facebook

Vetkőző taxisok sokkolják a lakosságot
Bár inkább szórakoztató, amit csinálnak. Közepesen erotikus tartalom következik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik