Élet-Stílus

Drabális, szőrös férfiak vetkőznek, de ez valahol jó hír

Jótékonysági falinaptár favágók és más szakik közreműködésével.

Chad Castigliano, egy arizonai fotós néhány éve rávette egy tűzoltó haverját, bizonyos Tim Wilsont, hogy álljon neki modellt. A cimbora beadta a derekát, így – még 2016 áprilisában – elkészült egy sorozat a szakállas, plus size-os lengén öltözött lánglovagról.

A fotóknak bitang nagy sikere lett a Facebookon, így Chad újabb szőrös, nagytestű fickókat szervezett be.

És azok jöttek szép sorban, és végül a fotók falinaptárrá álltak össze – de nemcsak azért, hogy a mackós férfiakra gerjedők örömüket leljék benne, és kicsit népszerűsítsék a pozitív testképet, hanem jótékonysági okokból is: a bevételből egy krízishelyzetben levő gyerekeket támogató szervezetnek és a vöröskeresztnek is utalnak Chadék.

A totális siker egy héttel ezelőtt köszönt rájuk, amikor is a képekből készült (alább látható) összeállítás megjelent a The Scene Facebook-oldalán, ahol azóta 1,7 milliós nézettséget ért el a különböző szakmákat képviselő modellek fotóit felvonultató filmecske.

A derék férfiak máris a 2018-as naptárat tervezgetik:  elképzeléseik szerint valamennyi amerikai állam képviselteti majd magát benne, a jelentkezők felé mindössze annyi az elvárás, hogy szőrösek, lehetőleg szakállasak és testesek legyenek. És persze merjenek vetkőzni.

 

Kiemelt fotó: facebook/thewhimsicalwoodsman

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik