Élet-Stílus

Azzal kezdte vezetői vizsgáját, hogy áttörte a vizsgaállomás falát

A 17 éves amerikai lány éppen elkezdte volna a forgalmi vizsgát, de tolatás helyett előre indult el.

Szinte még csak el sem kezdődött, már véget is ért a jogosítvány megszerzéséhez szükséges forgalmi vizsgája egy 17 éves minnesotai lánynak, aki első mozdulatával egyenes nekihajtott a vizsgaállomás épületének, és a falat áttörve állt meg – jelentette a helyi sajtó.

A meg nem nevezett vizsgázó éppen ki akart tolatni a parkolóból a szerda kora délután elkezdődött vizsga kezdetén, amikor a baleset történt. A lány azonban a tolatás helyett előrementbe rakta az autó sebváltóját. Így amikor beletaposott a gázba, az autó előre lendült, felugratott a járdára, majd áttörte a vizsgaállomás falát – mondta el a helyi sajtónak Buffalo város rendőrkapitánya, Pat Budke.

Azzal kezdte vezetői vizsgáját, hogy áthajtott a vizsgaállomás falán. Fotó: CBS Minnesota

A vizsgázó nem szenvedett sérüléseket, de a mellett ülő 60 éves vizsgáztatót mentővel kellett kórházba szállítani. Azt nem közölték, hogy pontosan milyen sérüléseket szenvedett, csak annyit, hogy azok nem volt életveszélyesek.

Az irodában senki sem sérült meg, de az épületben jelentős károk keletkeztek, csakúgy, mint a vizsgázó járművében – közölte Budke. Aki hozzátette: a lány ellen nem indítanak eljárást a baleset miatt.

Teli gázzal hajtott át a falon autóvezetői vizsgáján egy kínai nő - fotók
Hiába ment át az írásbeli teszten, az autóba ülve már nem igazán tudta, melyik a fékpedál.

(Kiemelt fotó: Buffalói rendőrkapitányság)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik