Élet-Stílus

Börtönbe zárták az orosz modellt, aki kiugrott egy dubai hotel ablakán

Börtönbe került Dubaiban a 22 éves Jekatyerina Sztetszjuk, aki kiugrott egy hotel hatodik emeletéről, miközben egy férfi elől menekült, aki meg akarta erőszakolni – írja a Daily Mail.

Mint korábban megírtuk, a szibériai Irkutszkból származó lány azt állítja, hogy egy külföldi férfi késsel támadt rá, ezért döntött úgy az életét és a méltóságát féltve, hogy a mélybe veti magát, március harmadikán. Sztetszjuk a kórházban tudta meg, hogy a támadója feljelentette. A rendőrség nem árult el részleteket az ügyről.

A lány súlyos sérüléseket szenvedett, több gerinccsigolyája összezúzódott, de orvosok szerint, csodával határos módon, a gerincvelője sértetlen maradt, így minden esélye megvan arra, hogy teljesen felépüljön. A feljelentés miatt a rendőrség letartóztatta a nőt, de Sztetszjuk a kórházban maradhatott.

A Daily Mail legfrissebb információi szerint, miután átesett két komoly műtéten, a lányt börtönbe zárták. A lány családja azt mondja, hogy a támadó egy 39 éves pakisztáni üzletember volt (nem amerikai, ahogy korábban gondolták), aki munkát ajánlott a lánynak egy kozmetikai reklámkampányban.

A férfi üzleti megbeszélésre hívta Sztetszjukot a hotelbe, de mire lány odaért, már erősen ittas volt. A férfi a dohányzóasztalról felvett egy kést, és azt követelte Sztetszjuktól, hogy vetkőzzön le. A rettegő lány engedelmeskedett, a férfi a falnak nyomta, majd a hajánál fogva a földre rántotta. A nőnek sikerült elkapnia a kést tartó kezet, és megsebezni a férfi. Ez adott neki annyi időt, hogy az erkélyre meneküljön, ott azonban nem látott más kiutat, csak az ugrást.

A támadó sietve a reptérre ment, hogy azonnal elhagyja az országot, de letartóztatták. Bár a korábbi hírek arról szóltak, hogy a férfi valószínűleg prostitúcióval vádolta meg a lányt, valójában azt vallotta a rendőrségen, hogy a nő támadta meg őt, és dulakodás közben véletlenül lökte le az erkélyről. A hatóságok szerint a lány már eléggé jól van ahhoz, hogy börtönbe kerüljön, bár a családja szerint, Sztetszjuk még mindig mozgásképtelen.

Az orosz sajtó szerint a lány egy hónapos szerződéssel érkezett Dubaiba, hogy eszkortként dolgozzon, amivel 1,8 millió forintnak megfelelő összeget keresett volna. Sztetszjuk családja visszautasítja a feltételezést. Ha ez mégis beigazolódna, a fiatal nőt biztosan megvádolnák prostitúcióval.

Ivan Gubanov alkonzul azt nyilatkozta, hogy az orosz diplomácia álláspontja szerint Sztetszjuk áldozat az ügyben, ezért minden lehetséges módon támogatni fogják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik