Élet-Stílus

Lebukott a kettős életet élő matektanár: kiderült, hogy pornósztár is

XXX-es egyenlet.

A kelet-sussexi Peacehaven Community School diákjai ebédszünetben rákerestek matektanáruk nevére a Google-en. És nagyon meglepődtek.

Megtudták ugyanis, hogy Scott Sherwood a felnőttfilm-iparban is tevékenykedik, Aaron Cage néven szerepelt számos pornóalkotásban.

A gyerekek egyikük telefonja köré gyűltek, amelyen tanár úr egyik kevés ruhás fotóját nézegették. Akkora volt a nyüzsgés, hogy az egyik pedagógus is odament – a diákok meg is mutatták kollégája fotóját. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a tanár filmjei és fotói elkezdtek terjedni az iskolások körében.

Scott Sherwood még aznap – betegségre hivatkozva – hazament az iskolából, egyelőre nincs hír arról, hogy felfüggesztették-e.

Mint kiderült, Sherwood 15 éven át személyi edzőként dolgozott, majd tornatanár volt egy általános iskolában. A matematikatanári végzettség megszerzése után került két évvel ezelőtt a Peacehaven Community Schoolba.

Az ötvenéves tanár egy interjúban elmondta: a pornó nem hivatás; legjobb esetben is csak másodállás számára. Rákerestünk mi is a művésznevére, és hát, elég fura találatokat kaptunk, a megkötözős szextől egészen a… á… nem is merjük ideírni.

Amúgy az eset egyáltalán nem egyedi, gondoljunk csak erre a kémiatanárra:

Pornózással egészítette ki a havi jövedelmét a 61 éves kémiatanár
A férfi szerint a felnőttfilmezésben nincs semmi rossz. A szülők helyében se haragudna magára.

via Sun, Mirror, Daily mail. Kiemelt fotó: YouTube.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik