Élet-Stílus

Magyarországra költözik az X-Faktor győztes Ricco

A Szlovákiából érkezett Farkas Klaudia és Šárközi Richard alkotta Ricco & Claudia duó került ki győztesen a 2017-es X-Faktor döntőjéből, ezzel új fejezetet írva a verseny történetében, mivel a magyar X-Faktor szériák során ekkor először győzött csapat.

Már a finálé után elárulták, hogy nyereményüket Ricco rehabilitációjára és karrierjük beindítására tervezik költeni, Ricco pedig egy új álmát is valóra tervezte váltani: Magyarországra szeretett volna költözni. Úgy tűnik, hónapokkal a győzelem után most ez össze is fog jönni.

Ricco és Claudia: Le a kalappal Magyarország előtt!
Ricco és Claudia megosztotta velünk jövőbeli terveit, és az énekesek elárulták azt is, miért ők egymás legnagyobb támaszai, miért tartottak ki egymás mellett idáig.

Olyan lakásra vágyom Ma­gyarországon, amelyben minden szerettem otthon érezheti magát. (…) Édesanyámmal természetesen hiányozni fogunk egymásnak, de épp ezért heti rendszerességgel jön majd hozzám, a terv szerint több napra is. Előre látom, hogy amikor épp nem nálam lesz, akkor meg naponta százszor telefonál, hogy mit és miért csinálok éppen. Most is ezt csinálja… És ha nem veszem fel a telefont, akkor Claudiát hívja, ha ő sem veszi fel, akkor minden­ki mást, aki épp a környezetem­ben lehet

– mondta a Borsnak Ricco, aki elárulta: Claudiának egy külön szobát is fenntart majd, mert szerinte sokat jön majd hozzá látogatóba.

(Kiemelt kép: 24.hu/Karancsi Rudolf)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik