Élet-Stílus

A Korhatáros szerelem színésze fülbevalót ajándékozott Jennifer Lawrence-nek

Az Oscar-díjas színésznő Budapesten forgatott kémfilmje, a Vörös veréb nem egy túl jól sikerült film, ellenben sok magyar színész kapott benne apró szerepet. Többek között a Korhatáros szerelem és a Válótársak színésze, Adorjáni Bálint is játszott a moziban, sőt két jelenete is volt Jennifer Lawrence-szel.

A Vörös veréb az a film, melyben a legtehetségesebb színész Budapest
Remek alapanyag félelmetesen gyengén kivitelezve, amit csak a Budapest-spotting ment meg, vagy az se. Kritika.

Nem mindennapi dolog Oscar-díjas hollywoodi filmsztá­rokkal forgatni, ráadásul olyan színészekkel, akiket nagyra értékelek. A sejtésem tökéletesen beigazolódott: fantasztikus színésznővel dolgozhattam együtt, aki rendkívül profi, lényegre törő, maximalista, mindeközben hihetetlenül laza, nyitott és közvetlen. Egy kihallgatási és egy letartoztatási jelenetet vettünk fel Jenniferrel. Nem volt számomra ismeretlen a hollywoodi munka, korábban forgattam már együtt több nemzetközileg ismert színésszel, köztük Tom Hanksszel is

– mesélte a Borsnak a színész, akinek beszélgetni is volt alkalma a világsztárral, ráadásul ajándékot is adott neki.

Az átállások alatt alkalmam volt vele szóba elegyedni. Kérdezte, hogy nézek-e tévét, mert nagyon emlékeztetem egy CNN-es műsorvezetőre. Amikor végeztem a jeleneteinkkel, szerettem volna megajándékozni valami aprósággal, hogy magával vihessen egy kis emléket Magyarországról, ezért vásároltam neki egy „budapestes” fülbevalót. Nagyon meghatotta ez a gesztus, és megígérte, hogy hordani fogja New Yorkban.

Kiemelt kép: MTI/Kallos Bea

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik