Élet-Stílus

Puskával lőtte meg többször is 4 éves húgát egy 8 éves amerikai fiú

A gyerekek egyedül voltak otthon, amikor az eset történt. A hatóságok a gyerekek édesanyja ellen emeltek vádat.

Letartóztattak hétfőn egy 29 éves nőt az ohiói Hayesville-ben, miután négyéves kislányát többször is meglőtte egy puskával 8 éves fia, a család otthonában, amikor egyedül voltak – jelentette a helyi sajtó. Alyssa Edwards ellen kétrendbeli gyermek veszélyeztetése vádjával indítottak eljárást a szombaton történt eset miatt.

Carl Richter helyettes seriff elmondása szerint az anyuka szombat reggel dolgozni ment, és egyedül hagyta otthon két gyermekét. Mostohaapjuk szintén munkában volt, de úgy tudta, hogy Edwards babysitterhez viszi a gyerekeket. 

A nőt még délelőtt hívta fel a fia, közölve vele, hogy a húga megsérült – közölte Richter. A helyettes seriff elmondása szerint a nő ekkor hazament, feltakarította az ágynemű talált vérfoltokat, és bár látta, hogy a lánya megsérült, 11 órakor mégis visszament dolgozni. Végül valamint déli 12 óra és 14 óra között újra hazament, és kórházba vitte a kislányát.

A beszámolók szerint a lány stabil állapotban van. A négyévest Richter közlése szerint három-négy lövés érte, és egyik golyó a hasánál találta el, és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt nagyobb tragédia.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a 8 éves fiú szándékosan lőtte-e le húgát, vagy véletlen baleset történt. A .22-es kaliberű puska egy zárható fegyverszekrényben volt tárolva a házban, külön a töltényektől.  Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy be is volt-e zárva, de a fiú tudta, hogyan kell azt kinyitni. Ahogy azt is, hogyan kell megtölteni a fegyvert – közölte a megyei ügyész.

A helyi hatóságok közlése szerint a fiú ellen nem fognak vádat emelni, mert ahhoz túl fiatal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik