Élet-Stílus

4 éves fiával adatta be magának a heroint egy amerikai anyuka

Az amerikai heroinjárvány újra bebizonyította, hogy mindig van lejjebb.

„Újabb mélységekbe érkezett a heroinjárvány.” Így jellemezte a Pennsylvania állambeli Penn Township rendőrkapitány annak a 25 éves nőnek az esetét, aki kisfiaival adatta be magának a heroint. A most 5 és 7 éves gyerekeknek nagyjából másfél évvel ezelőtt kellett több alkalommal is benyomniuk a kábítószert egy injekciós tűvel anyjukba, akit az előző héten tartóztattak le.

John Otto rendőrkapitány elmondása szerint a két gyerek részletes leírást adott arról, hogy mit kellett csinálniuk, amikor heroint fecskendeztek édesanyjukba. A két fiú januárban számolt be erről a hatóságoknak.

A nyomozóknak elmondták, hogy anyjuk beszúrta magának a tűt, és nekik a fecskendőt kellett először felhúzni, amíg meg nem jelent a vér, majd lenyomni. Elmondták azt is, hogy édesanyjuk egy cukorszerű anyagot kevert el vízzel, és azt tette a fecskendőbe.

4 éves gyerek mellett találták meg a túladagolt párt egy autóban
Az ohiói rendőrség elrettentésként tette közzé a herointól elájult párról készített fényképeket.

A hatóságok február elején adtak ki letartóztatási parancsot Leanne Michelle Abbott ellen, aki bújkálni kezdett. Végül egy hónappal később, az előző héten vették őrizetbe Nyugat-Virginia államban, ahonnan visszaszállították Pennsylvaniába. Abbott ellen gyermekveszélyeztetés és gondatlanságból elkövetett veszélyeztetés vádjával indítottak eljárást.

A kiemelt fényképen Leanne Michelle Abbott. Fotó: CBS2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik