Élet-Stílus

Tiborcz körének kempingjébe költözik egy balatoni fesztivál

Richie Hawtin és Matador a keszthelyi Zala kempingben vakarhatják majd a potmétereket a B my Lake-en.

Augusztus végén megint megtartják a B.my.Lake fesztivált, ami kb. a Balaton Sound (nagyon) kisöccse, elektronikus zenében utazó összejövetel. Azonban bejelentették, hogy ezúttal nem a megszokott zamárdi helyszínen lehet majd szeletelni, nem a Strand Fesztivállal együtt rendezik majd meg az eseményt,

hanem elköltöztetik a tó másik végébe, Keszthelyre, a Zala kempingbe, amit történetesen tavaly vett meg Tiborcz István baráti körének egy tagja.

A szervezők vendégek tízezreire számítanak a fesztiválszűz környéken, Fülöp Zoltán, a Balaton környéki nyári rendezvényeket összefogó Mol Nagyon Balaton főszervezője így fogalmaz:

hangulata a kezdeteket idézi majd egy vadregényes, vízparti kemping, amely a rendezvény stílusához, hangulatához leginkább igazodik.

Kiemelik, hogy több lesz a szállás a városias Keszthely miatt, és nem véletlen, hogy idehozták a fesztivált (szóval nem Tiborczék miatt): nagyobb hangsúlyt akarnak fektetni a tó nyugati részére. A kulturáltan szórakozó 50 ezer fiatal négy napon át három helyszínen bulizhat augusztus 22-25. között az alábbi előadókra:

Richie Hawtin, Marco Carola, Maceo Plex, Tale of us, Amelie Lens, Chris Liebing, Marcel Dettmann, Kollektiv Turmstrasse, Sasha Carassi, Matador, Sam Paganini, John Digweed, Charlotte de Witte stbstb.

(Kiemelt kép: MTI Fotó/Balogh Zoltán)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik