Élet-Stílus

Felesége azt hitte meghalt, és hullaházba küldte még élő férjét

A rákban haldokló kínai férfi azért volt otthon, hogy szerettei körében távozhasson az életből. A tévedés miatt végül egy temetkezési vállalat hullaházában hunyt el.

Csak a temetkezési vállalat hullaházában, a holttest előkészítése közben derült ki egy kínai férfiról, hogy valójában még életben van – jelentette a helyi sajtó. A csak Huang vezetéknéven említett férfit a felesége szállította be, miután azt hitte, rákbeteg férje az álmában elhunyt.

A férfit nem sokkal korábban küldték haza kórházból a Hubei tartományban található Shiyan városában lévő otthonában. Az orvosok ugyanis megállapították, hogy már nem tudják megmenteni a gyomorrákban szenvedő férfi életét. És úgy gondolták, jobb lesz neki, ha otthon, szerettei körében hal meg.

Felesége hétfő reggel azt hitte, ez a pillanat bekövetkezett, amikor hiába próbálta felkelteni a férfit. A nő úgy látta, a mozdulatlanul fekvő férfi nem lélegzik, és biztos volt benne, hogy álmában elhunyt. Ezért felhívta a temetkezési vállalatok, hogy vigyék el a holttestet.

Több mint egy héten át próbált kiszabadulni sírjából egy élve eltemetett brazil nő
A rokonok ásták ki a sírból, miután közelben lakó emberek sikolyokat és dörömbölést hallottak kiszűrődni a koporsóból.

Az pár órával később derült ki, hogy a férfi még életben van, amikor a cég munkatársai elkezdték előkészíteni a holttestet a temetésre. Éppen öltöztették, és sminkelték a testet, amikor feltűnt nekik, hogy egy kicsit mozog a férfi szája, valamint az ujjai. Ekkor gyorsan ellenőrizték a pulzusát, és kiderült, még életben van.

Azonnal orvosi segítséget hívtak, de mire megérkeztek, már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A férfi, akit azért küldtek haza a kórházból, hogy szerettei körében hunyhasson el, végül egy hullaházban halt meg.

A temetkezési vállalt vezetője a helyi sajtónak elmondta: ez már a 3. ilyen eset volt, mióta a szakmában dolgozik. Sokszor ugyanis a rokonok úgy küldik be szeretteiket, hogy nem kérik szakértő segítségét a halál megállapításához. „Ha nem lélegzik, és a testük hideg és kemény, könnyen gondolják azt, hogy meghaltak” – mondta el a Ren nevű férfi.

Már boncolni akarták, amikor feléledt a halottá nyilvánított férfi
Három orvos is halottá nyilvánította a spanyol rabot, akiről csak akkor derült ki, hogy él, amikor horkolni kezdett a boncasztalon.

A vállalt közölte, hogy a hullaházukban elhunyt férfi temetését ingyen fogják elvégezni, miután megtudták, hogy a család szinte az összes megtakarítását a férfi kezelési költségeire költötte.

(Kiemelt fotó: Thepaper.cn)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik