Élet-Stílus

Így tényleg örökre vele marad a macskája: az állat szőrét tetováltatta a bőrébe

Ha néha furán is veszi ki magát, olyat valószínűleg már mindannyian láttunk, hogy valaki saját házi kedvencét tetováltatja magára. Így tett a 38 éves német modell, Kathrin Toelle is, aki annyira szereti két macskáját, mintha a gyerekei lennének, és annyira fognak neki hiányozni, miután elhunynak, mint semmi más.

Ezért mikor hallott egy új módszerről, amivel valóban örökre vele maradhatnak a macskái (legalábbis részben), egy pillanatig nem hezitált.

A Makani Terror művésznevű modell ugyanis feltetováltatta magára a 10 éves Gizmót, a tintát a macska szőréből készítették el hozzá. És azt tervezi, hogy a másik háziállatáról/-val is csinál egy hasonlót.

Egy tetoválóművész barátom beszélt nekem a SKIN46 tintájáról, és azt gondoltam, ez kell nekem. Először furának hangzott, de miután minden részletét elmagyarázták, teljesen beleszerettem az ötletbe, hogy kapcsolatba legyek örökre a macskáimmal.

– nyilatkozta a Sunnak.

A SKIN46 egy svájci cég, amit Andreas Wampl alapított 2015-ben. Olyan tetoválásokhoz használt tintákra specializálódtak, amelyek emberi vagy macskaszőrből kivont, orvosi tisztaságú szerves szénből készültek. Az egészhez nem kell több, mint elküldeni nekik 5 gramm szőrt, és aztán visszaküldik nekünk a festéket.

proud!

Közzétette: SKIN46 – 2016. november 26.

Egy ilyen adag 185 ezer forintba kerül, ami elég 30 kisebb vagy 10 nagyobb tetoválás elkészítéséhez.

Wampl a termékét először saját magán próbálta ki, a lánya és fia haját használta fel hozzá.

A saját gyerekeim ott vannak a bőröm alatt. Elmondhatom, egy csodálatos érzés!

– mondta a férfi.

Kiemelt kép: Facebook/Skin46

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik