Élet-Stílus

Titokban lányok samponos flakonjaiba maszturbáltak az egyetemen

Az ausztrál egyetemeken történt szexuális bántalmazásokról, erőszakról és megalázásról közölt jelentést egy szervezet.

Egy ausztrál szervezet, az End Rape on Campus Australia (magyarul: Legyen vége az erőszaknak a kampuszokon) egy 200 oldalas dokumentumot adott közre, amiben arról írnak, hogy tavaly 17-ből egy nőt megerőszakoltak, megpróbáltak megerőszakolni vagy szexuálisan bántalmaztak az egyetemeken.

De más bizarr szokásokról is beszámoltak az ausztrál egyetemek elmúlt éveiből, ezekből emelt ki a Buzzfeed.

A St Andrew’s kollégiumban, fiúk lányok samponos, tusfürdős- és balzsamos flakonjaiba maszturbáltak, majd a lányok mit sem sejtve használták azokat.

Több kollégium beavatási ceremónián lányoknak az volt a feladata, hogy letérdelve bort igyanak fiúk nadrágjából. Egy másik kollégiumban minden új diákot bezártak egy zuhanyzóba, ahol bekenték őket rohadt halakkal.

Aztán ettől még durvább beavatásokról is ír a szervezet. Így, hogy térdelő fiúknak a szájába egy másik diák péniszét rakták, egy harmadik pedig sört öntött közbe bele. Megint egy másik kollégiumban volt egy „játék”, miszerint ha egy lány, ha kopogásra kinyitja az ajtaját, az azt jelenti, hogy beleegyezik a szexbe. 2011-ben több ilyen esetre is fény derült.

Ezen kívül volt, ahol hányással, tehéntrágyával és vizelettel kevert sört itattak a diákokkal. Előtte csak zöld vagy csak piros dolgokat ehettek, hogy így a hányásukkal meg tudják „festeni” a kollégium zászlaját. Máshol arra kényszerítették őket, hogy online közvetítsék a szexuális aktusukat.

A Sydney-i Egyetem később közleményben arról írt, a felsorolt esetek egy része náluk történt, és vizsgálódnak miattuk, valamint dolgoznak azon a diákok képviselőivel együtt, hogy többé ne fordulhassanak elő hasonló esetek.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik