Élet-Stílus

Németh Szilárd zsírral oldja ki a vitamint a csirkeszárnyból

Megjelent a legújabb, a választásokig hetente jelentkező Csepeli Hírmondó, amelyben újabban Németh Szilárd receptsorozata, az Így főzök én fűszerezi az unalomig ismert kormánypropagandát és az ellenzék lejáratását.

A Fidesz alelnöke a múlt heti első részben azonnal bevetette a nehéztüzérséget, és a kolbászos tepertőkrém elkészítéséhez adott útmutatót a választópolgároknak, most azonban a böjti időszak jegyében kímélőbb fogásokra vált, és a csirkeszárnyból hozza ki maximumot, helyenként libazsírral.

Mivel a szárny viszonylag zsírtalan és rövid ideig főtt a levesben, libazsírral oldom meg, hogy az ízek, zamatok, vitaminok kioldódjanak.

– ismertet például egy igazi Németh Szilárd-i fortélyt Németh Szilárd, akit egyébként nem lehet azzal vádolni, hogy csak a kampány kedvéért vágott bele a konyhaművészetbe, hiszen már tavaly ősszel egy füstölt nyelves pacallal vágott vissza a menzareformról kérdező – saját szavaival – „sznob és cinikus libsi sajtónak”.

A nemzet gyomra a pacalról akkor elmondta, „ha még kerül bele egy kis velő, akkor az isteni és mennyei tud lenni,

és szerintem egészséges is.

Ajánlott videó mutasd mind

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

A cikkhez ide kattintva szólhatsz hozzá.
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.