Élet-Stílus

Németh Szilárd zsírral oldja ki a vitamint a csirkeszárnyból

Bordás Gábor
Bordás Gábor

újságíró. 2018. 02. 23. 13:37

Megjelent a legújabb, a választásokig hetente jelentkező Csepeli Hírmondó, amelyben újabban Németh Szilárd receptsorozata, az Így főzök én fűszerezi az unalomig ismert kormánypropagandát és az ellenzék lejáratását.

A Fidesz alelnöke a múlt heti első részben azonnal bevetette a nehéztüzérséget, és a kolbászos tepertőkrém elkészítéséhez adott útmutatót a választópolgároknak, most azonban a böjti időszak jegyében kímélőbb fogásokra vált, és a csirkeszárnyból hozza ki maximumot, helyenként libazsírral.

Mivel a szárny viszonylag zsírtalan és rövid ideig főtt a levesben, libazsírral oldom meg, hogy az ízek, zamatok, vitaminok kioldódjanak.

– ismertet például egy igazi Németh Szilárd-i fortélyt Németh Szilárd, akit egyébként nem lehet azzal vádolni, hogy csak a kampány kedvéért vágott bele a konyhaművészetbe, hiszen már tavaly ősszel egy füstölt nyelves pacallal vágott vissza a menzareformról kérdező – saját szavaival – „sznob és cinikus libsi sajtónak”.

A nemzet gyomra a pacalról akkor elmondta, „ha még kerül bele egy kis velő, akkor az isteni és mennyei tud lenni,

és szerintem egészséges is.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Fotó: Marjai János / 24.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.