Élet-Stílus

Meg akarta ölni családját, ezért a rendőrök megrendezték a halálukat

Még fényképeket is készítettek a „megölt” orosz házaspárról, hogy fiúk elhiggye: a felbérelt bérgyilkos elvégezte a munkát, amivel megbízta.

Az orosz rendőrség megrendezte egy család halálát, fényképeket is készítve a meggyilkolt házaspárról, és tízéves lányukról, hogy átverjék a pár 22 éves fiát, aki holtan akarta látni őket – írta a Daily Mail. A meg nem nevezett fiatalember azt hitte, hogy egy bérgyilkost bérelt fel családtagjainak megölésére, hogy övé lehessen minden örökség. Tudtán kívül azonban egy rendőrt bérelt fel a gyilkosságokra.

A beszámoló szerint a rendőrök megtudták, hogy mire készült a Szocsiban élő férfi, és egy ravasz átverést szerveztek elfogására. Azt nem közölték, hogyan tudták meg, hogy bérgyilkost akar felfogadni.

A férfi részletes tervet készített a bérgyilkos számára, megmondva neki, hogy hol, és hogyan ölje meg szüleit, és 10 éves húgát. Még a családi ház alaprajzát is elkészítette számára, megmutatva, hogyan tudja elkerülni a biztonsági kamerákat, valamint az őrkutyákat. És közölte, hogy fényképes bizonyítékokat akar arról, hogy elvégezte a munkát.

Meg akarta öletni a családját – rossz helyre üzent egy férfi
A bérgyilkos helyett, véletlenül a volt főnökének írt a megbízásról.

A rendőrök felvették a kapcsolatot a családtagokkal, akik belementek abba, hogy eljátsszák saját hullájukat. A rendőrség csak a két szülőről készült fotókat hozta nyilvánosságra. Azt nem lehet tudni, hogy a kislányról nem készültek képek, vagy azokat csak visszatartották.

A „bérgyilkos” aztán a képekkel elment a férfihoz, aki a rendőrség közlése szerint „boldogan” vette tudomásul, hogy szülei és húga gyilkosság áldozata lett. És megígérte a bérgyilkosnak, hogy azonnal kifizeti a megígért, 13,5 millió forintnak megfelelő összegű fizetséget, amint megkapja örökségét.

A férfit a rendőrök ezután letartóztatták. A 22 éves férfi beismerő vallomást tett, közölve, hogy több hónapja tervezte az esetet. A rendőrség közlése szerint a fiatalember korábban már két alkalommal megpróbálta megölni szüleit.

Megjátszotta saját halálát egy férfi, és ez volt élete legjobb döntése
A férfit a nyomozók kérték meg a színjátékra. Amikor először megkeresték, azt hitte, hogy csak szívatják.

Először egy kancsóba helyezett pirulákkal akart végezni velük, de a rendőrség közlése szerint apjának feltűnt, hogy valami nem stimmel, és a próbálkozás kudarccal ért véget. Azt nem részletezték, hogy ez hogyan történt. A másik alkalommal az autójukba akart egy széttört hőmérőt akart rakni, hogy higanymérgezést kapjanak, de azt végül nem tette meg.

Most 15 évig tartó börtönbüntetésre is számíthat, ha bűnösnek találják emberölésre való felbújtás vádjában.

(Kiemelt fotó:Fotó: Orosz belügyminisztérium)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik