Élet-Stílus

Kés állt a hátában, de mintha semmi se történt volna, várakozott a sorára

Egy brasileiai bárban iszogatott a 22 éves Elionardo Nascimento, amikor valaki mögé rohant és egy kést döfött a vállai közé.

Csak egy ütést éreztem, amitől majdnem elterültem. Nem értettem, mi történt, a barátaim mondták el, hogy egy kés áll a hátamban. El se akartam hinni nekik. Akkor nem éreztem semmilyen fájdalmat, azt hiszem sokkot kaphattam. De azt tudtam, hogy függőleges helyzetben kell tartanom magamat, és nyugton maradnom.

A támadásról nem került fel videó, arról viszont már igen, ahogy miközben a mentőre vár, álldogál, üldögél a férfi, mintha semmi se történt volna, pedig ott a fa markolatú konyhakés a hátában, a pólója pedig csurom vér. A körülötte állók közben folyamatosan nyugtatgatják, és figyelmeztetik, hogy el ne essen.

Nascimento egyébként azt mondta, nem is érti, miért támadtak rá, a támadót sem ismeri, és aznap este nem is veszett össze senkivel.

Később kioperálták a kórházban a kést a férfiből, egy fontosabb szervet sem ért el, a gerincét milliméterekkel kerülte el. Bár az intenzív osztályról már kiengedték, jelenleg is a kórházban ápolják, teljesen felépülhet. Már sétálni is tudott egy kicsit.

A rendőrség a nyomozás során annyit derített ki egyelőre, hogy a kés teljesen új volt, nemrégiben vásárolhatták. A támadás leírásuk szerint olyan hirtelen történt, hogy senki se eredt az elkövető nyomába, de már azonosították, hogy ki lehet az, és körözést adtak ki ellene.

(via Daily Mail, kiemelt kép: YouTube)

Nyugodtan üldögélt késsel a fejében egy dohányboltban
Sztoikusan vette tudomásul, hogy több mint tíz centi mélyen fúródott a koponyájába egy erkélyről lezuhant kés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik