Élet-Stílus

Szexre és erotikus játékokra kényszerítette tízéves fiát az anyuka és partnere

Közös meztelen szelfi készítésére is rávették a gyermeket.

Egy szexuális zaklatási eset rettenetes, sokkoló részletei jutottak a bíróság tudomására egy most kezdődött perben a walesi Swansea-ben.

Az áldozatnak, egy tízéves fiúnak többek között jelen kellett lennie anyja és partnere közösülésekor, szexuális kellékkel kellett kielégítenie az anyját, és közös meztelen szelfi készítésére is kötelezték.

A bírüság előtt az anya és partnere is bűnösnek vallotta magát szexuális bántalmazásban, és abban, hogy nemi aktusra kényszerítették a gyermeket, az anya emellett a szeméremsértő fotók elkészítését is beismerte.

Az egész borzalomra úgy derült fény, hogy a férfi előző partnere bejelentést tett a rendőrségen; elmondta, hogy korábbi párjának furcsa szexuális szokásai voltak. A nőnek kislányruhát kellett szeretkezéskor viselnie, és apunak szólítania partnerét. A feljelentő emellett olyan videókat talált a számítógépén, amiket a férfi töltött fel, és amelyekben többek között arról fantáziál, hogy gyerekkel létesítene szexuális kapcsolatot.

A rendőrök ezután felkeresték a gyanúsítottat, aki már új párjával és a tízéves gyermekkel élt.

A kisfiú először nem beszélt a borzalmakról, aztán fokozatosan megnyílt, és kitálalt.

Innentől csak erős idegzetűek olvassanak tovább:

A fiú elmondta, hogy anyja párja többször megfogta a péniszét, és megkérdezte, hogy a gyerek nemi szervét a szájába veheti-e. Az anyuka egy reggel iskola előtt közös meztelen szelfiket készített magáról és a kisfiúról, amit a „közös kis titkuknak” nevezett. Szexuális együttlétet is kezdeményezett a fiával, amit videóra is rögzített.

A bíróságon megszólalt a fiú apja is, aki elmondta, hogy a gyermekre katasztrofális hatással voltak a történtek, azóta alig beszél, visszahúzódó, és nem mer egyedül lenni, mert fél, hogy zaklatói újra eljönnek érte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik