Élet-Stílus

Ugyanarra a napra tervezett lánykérést a leszbikus pár mindkét tagja – videó

Eléggé meglepődtek.

Tori Monaco és Berkley Cade egy évvel ezelőtt jöttek össze. Mindkét lány úgy érezte, lassan itt az ideje hivatalossá tenni a kapcsolatot.

Berkley még szeptemberben megvásárolta a gyűrűt, és azt tervezte, hogy majd Washingtonban kéri meg barátnője kezét, amikor meglátogatják a családot. Tori januárban vett gyűrűt, sejtette, hogy párja is hasonló terveket szövöget, ezért meg akarta lepni.

Azt viszont egyikük sem gondolta volna, hogy ugyanazon a napon állnak elő a nagy kérdéssel.

Február 10-én a család társasjátékozása közben, miközben épp – hogy, hogy nem – a lánykérés volt a feladvány, amit ki kellett kitalálni, Tori letérdelt, és gyűrűt villantott. A legkevésbé sem számított arra, hogy párja pont ugyanaznap este tervezi megkérni a kezét, úgyhogy ő is előkapta a gyűrűt.

Ugyanis amit egyikük sem tudott: volt egy nagyszerű koordinátor, méghozzá Berkley anyukája, Kristy, akinek mindkét lány mesélt a terveiről, ő viszont természetesen egyiküknek sem árulta el másikuk titkát.

Mindkét lány igent mondott, 2019 szeptemberében fognak összeházasodni. Most pedig nézzük a meghökkentő pillanatokat bemutató videót, jó szórakozást:

 

via Mashable, kiemelt fotó: Twitter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik