Élet-Stílus

Mi kell még? Ingyen pornó és kebab Valentin-napra

Hogy senki ne érezze magát túlzottan egyedül, az egyik legnagyobb online pornómegosztó, a Pornhub ingyenes prémiumszolgáltatást ajánl Valentin-nap alkalmából. Az online ételrendeléssel foglalkozó Uber Eats pedig kebabot.

A Pornhub – lehangoló vagy éppen felizgató – ajándéka 24 órára több mint 100 ezer olyan videót enged megnézni, ami prémium előfizetés nélkül nem lenne lehetséges, sokat akár 4k felbontásban, már ha éppen ehhez lenne valakinek kedve.

Az Uber Eats pedig minden egyes megrendelt kebabhoz még egyet  ingyen ad. Az akció ráadásul nem csak a kebabra érvényes, hanem sok minden másra, így a jégkrémre is. Bár ez inkább tűnik pároknak kedvező ajánlatnak, de kinek kell partner, ha van két kebabja  és két fagyija – teszi fel a kérdést a Lad Bible újságírója. Meg ki szeretne  egy romantikus vacsorán szendvicset enni? Esetleg egy másik egyedülálló barátunkkal közösen rendelhetünk, hogy együtt éljük túl a szerelmesek napját.

Az Uber Eats ajánlata öt napra szól, több mint 600 étteremre érvényes, fájhat a szívünk, de Magyarországra még nem szállítanak ki.

Visszatérve a Pornhubhoz, a videószolgáltató közzétette a tavalyi, Valentin-napi adatait is, amik egészen elképesztő eredményt mutatnak. Tavaly ezen a napon 308 százalékkal növekedett a Premium látogatottsága, bár ez annyira talán nem is meglepő, az már inkább, hogy például Chilében 7288, Mexikóban 4813, Peruban 4845, Kolumbiában 4225 nőtt a látogatottságuk. Európán belül Lengyelországban ugrott meg leginkább a látogatók száma, 2320 százalékkal. Erről további statisztikákat itt talál.

Kiemelt kép: Pixabay

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik