Élet-Stílus

Egy lelkész, egy bíró és egy színész fordult volna prostituálthoz, letartóztatták őket

Naples rendőrsége pénteken letartóztatta a színész Patrick J. Bollt, a megyei bíró Jay B. Rosmant, Fort Myers lelkészét, Richard Cecilt valamint három másik embert, mert prostituáltat akartak igénybe venni. Egy fedett ügynöknek ajánlottak fel ezért 150-300 dollárt (38-76 ezer forintot).

A Gossip Girlben (A pletykafészek) és a Hogyan legyünk szinglikben is szereplő színész telefonon és üzenetben kért találkozót egy hotelben, ott pedig felajánlott 150 dollárt, ha lefekszik vele a rendőr. Boll egy vándortársulattal szerepel a településen. 2000 dollár óvadék fejében helyezték szabadlábra.

Collier County Sheriff’s Office

Richard Cecil lelkészt is letartóztatták, ő nem vallotta bűnösnek magát. Fort Myersben van a hivatala, onnan jár feleségével istentiszteleteket tartani szerte Floridában. Ő ugyanúgy felhívta a rendőrt egy hotelbe, akinek ott 200 dollárt ajánlott föl egy aktusért cserébe.

A Lee megyei bíró, Rosmant 4000 dollárért cserébe helyezték szabadlábra. Ő is ártatlannak vallotta magát, de kedden kérte a felmentését, bár a nyugdíjazására hivatkozik kérelmében. A bíró egy alkalommal döntős volt egy kitüntetés jelöltjei között a családon belüli erőszak megelőzéséért tett fáradozásaiért. Egy jogi szaklapba is közölt erről cikket – írta a USA Today. Ő azért nincs a letartóztatottakról szóló képen, mert a floridai törvények megengedik, hogy bizonyos munkakörök esetében vissza lehessen azt tartani.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik