Élet-Stílus

Megerőszakolt egy drogtúladagolásban haldokoló kamaszlányt, és még büszkélkedett is vele

A 18 éves amerikai lány holttestét egy ládába gyömöszölve találták meg a rendőrök.

Emberölés és nemi erőszak gyanújával tartóztattak le egy 19 éves férfi az amerikai Washington államban, miután megerőszakolt egy drogtúladagolásban haldokló 18 éves lányt, akinek holttestét utána megpróbálta eltüntetni – jelentette a helyi sajtó. Brian Roberto Varela feltörte áldozata telefonját is, és a nevében posztolt, hogy elhitesse az emberekkel, a lány elszökött.

Alyssa Mae Noceda vasárnap hajnalban halt meg Lynnwood városában élő Varela házában, miután a fiatalember egy ópiumtartalmú gyógyszert adott neki porrá zúzva, majd folyékony THC-t. A lány a beszámolók szerint szinte azonnal elájult.

Valera ahelyett, hogy segítséget hívott volna, levetkőztette a lányt, és megerőszakolta a drogtúladagolásban haldokló Nocedát. A férfi több fényképet is készített a lányról, amit el is küldött barátainak egy Snapchat-csoportba, közölve velük, hogy „megdugom, hogy jól teljen az idő”. Később azzal büszkélkedett, hogy a lány szex közben halt meg.

Ezután még elgondolkodott azon, hogy kórházba kéne vinnie a még lélegző lányt de „túl fáradt volt”, és ezért inkább lefeküdt aludni. Reggel a lány már halott volt. Valera ekkor elment dolgozni.

Egyik kollégájának elmondása szerint a munkahelyén is büszkén mesélte, hogy mit tett, közölve, hogy el kell tüntetnie egy holttestet. A rendőrséget Valera kollégája kedd reggel értesítette, miután a Facebookon meglátta a lány anyjának egyik bejegyzését, amiben arról számolt be, hogy eltűnt a gyermeke.

A rendőrök azonnal kivonultak a férfi házához, ahol egy műanyag ládába gyömöszölve megtalálták a lány holttestét. Valera ellen nem szándékos emberölés, kábítószerrel végrehajtott emberölés valamint nemi erőszak vádjával indítottak eljárást.

(Kiemelt fénykép: Alyssa Mae Noceda. Fotó: Facebook/aly.f.gonzalez)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik