Élet-Stílus

Halottkém gyalázta meg a valóságshow-szereplő holttestét

Tíz év után derült fény az oroszországi esetre.

2008-ban megrázta Oroszországot egy gyilkossági ügy: Okszána Aplekajevát, a Big Brother-re hajazó Dom-2 (Ház-2) showműsor korábbi szereplőjét holtan találták.

A 31 éves nő egy autószalonban dolgozott, és vélhetően egy munkához kapcsolódó VIP-vacsora után tűnt el. Holttestét 2008. szeptember 9-én találták meg a Moszkva-Riga autópálya 50. kilométerköve közelében. Halálát fulladás okozta – Okszána Aplekajevát valószínűleg megfojtották.

Az elkövetőt azóta sem találták meg.

Az ügyben azonban azóta is nyomoznak, a holttestet nemrég exhumálták, és ekkor derült fény arra, hogy Aplekajeva holttestét meggyalázhatták.

A nyomozás során kiderült, hogy a DNS-minták egy igazságügyi orvosszakértőtől származnak. Alekszander Alukajev volt, aki annak idején vizsgálta a valóságshow-szereplő holttestét, és mint a rendőrök megállapították, ő volt az, aki nekrofil hajlamát kiélte a nő testén.

A férfi elveszítette a munkahelyét, és a felesége is megszakította vele a kapcsolatot, miután fény derült az esetre. Jogi következménye azonban – elévülés miatt – már nem lehet az ügynek.

 

via News.ru; kiemelt fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik