Élet-Stílus

Igen népszerű Facebook-bejegyzés lett a puncitortából

Ásványrajongók vs. perverzek.

Lett egy kis félreértés abból a Facebook-bejegyzésből, amit a Nadia cakes nevű amerikai cukrászat tett közzé január végén.

A csecse sütiket gyártó cég egy geódát ábrázoló tortával állt elő. (A geóda, ha valaki nem tudná, egy kőzetüreg, amit egy másik kőzet, ásvány vagy drágakő tölt ki.) A geódatorta pedig az egyik legtrendibb édesség a szakmában.

Ennyit a háttérinfóról, ennél sokkal érdekesebb maga az említett torta. Íme:

This beautiful geode rock cake is available NOW in Maple Grove. Only ONE!4” round vanilla cake iced with vanilla…

Közzétette: Nadia Cakes – 2018. január 27.

A poszt megjelenése után elszabadult a pokol: a sok beteges, perverz facebookozó nem a geóda alakját fedezte fel a tortában, hanem valami egészen mást!

Elkezdtek ömleni a kommentek arról, hogy a képen valójában vaginatorta látható, úgyhogy kisvártatva a Nadia cakes is reagált, és – kár lenne tagadni – a legviccesebb hozzászólásokat a cukrászat képviselőjének köszönhetjük.

Íme az egyik:

A menedzser által összehívott hétfői értekezleten: Nos, ismét alulértékeltük az ügyfeleink képességeit, már ami a nemi szervek cukrászsüteményeinkben való felfedezését illeti. Azt a cuki gomba alakú sütit, amit terveztünk, inkább tegyük át a „Ne készítsük el” mappába.

A másikban a saját munkatársaikat magasztalják:

Ti tisztában vagytok a cukrászaink őrületes képességeivel? Ha vaginatortát készítettünk volna, akkor nem azzal jönnétek, hogy „Te jó ég, ez a torta vagina alakú!”, hanem azt mondanátok: „Ez a vagina tényleg TORTA?”

A legjobb azonban a végkövetkeztetésük:

Most már hivatalos: vásárlóink 50 százaléka ásványrajongó, a másik 50% pedig perverz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik