Élet-Stílus

„Ez furcsa lesz, de ellopták a házunkat”

Nagy meglepetést ért egy nyugdíjas amerikai házaspárt, amikor kimentek a telkükre: eltűnt a házuk.

Igazán szokatlan bejelentést kellett hogy megtegyen a rendőrségen egy texasi házaspár, akik azzal hívták fel a rendőröket, hogy ellopták a házukat. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a Houstonban élő Lonnie és Jo Harrison a hétvégén ment ki a Madisonville-ben található hétvégi telkére, és meglepve tapasztalták, hogy eltűnt a házuk.

„Emberek el szoktak tűnni. Autókat el szoktak lopni. De egy házat?” – mondta értetlenkedve az ABC 13 televízió híradójának Jo Harrison. A nő elmondása szerint a rendőrségen is hasonlóan reagáltak, amikor közölte velük, azért telefonál, hogy bejelentsen egy ellopott épületet.

A házaspár tavaly vásárolta a kis faházzal ellátott telket, hogy időről időre el tudjanak menekülni a nagyvárosi forgatagból. Tavaly november óta most először mentek ki a víkendházhoz, aminek csak a beton alapja maradt meg.

A házaspár most abban reménykedik, hogy valaki fel fogja ismerni a házukat, és jelentkezik. „Hívjon minket! Nagyon szeretnénk visszakapni a házunkat!” – kérte Jo Harrison.

(A kiemelt fénykép illusztráció. Fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik