Élet-Stílus

„Sztriptíztáncosként jobb anya vagyok”

A fiatal anyuka munkája részben terápia.

Elle Stanger Portlandban (Oregon állam) él ötéves lányával. Amióta a kislány betöltötte a hármat, Elle sztriptíztáncosnőként dolgozik egy bárban.

Heti háromszor vetkőzik – illetve további művészeti ágakkal vegyíti a showműsorát –, emellett saját pornófilmet adott ki (a párjával szerepel benne), és erotikus témában írogat.

A Barcroft TV elsősorban arról kérdezte, hogy mit szólnak az ismerősei ahhoz, hogy a gyereknevelés mellett ilyen munkát vállal.

Elle a következő választ adta:

Úgy érzem, az, hogy szexmunkás vagyok, jobb anyává tesz engem, lévén, hogy nagyobb empátiára tettem szert. Felelős vagyok azért, hogy a társadalom számára hasznos embert neveljek a gyerekemből.

A magát feministának tartó Stranger nem törődik azzal, hogy esetleg mit gondolnak róla az ismerősök, vagy akár lánya barátainak szülei. Ő mindenesetre azt mondja a kislányának, hogy

a mami pénzért táncol, beszélget az emberekkel és vicceket mesél nekik”

Azt mondja, anyaként csak az anyasággal foglalkozik, a szexipari munkájában pedig csak a munkájával, így a kettő egyáltalán nem mosódik össze, nem érintkezik.

Elle Stanger (@stripperwriter) által megosztott bejegyzés, Jan 12., 2018, időpont: 8:53 (PST időzóna szerint)

Elle Stanger amúgy alsóneműs terapeutának is nevezi magát, úgy látja, hogy munkája révén legalább annyira betekintést kap az emberek lelki életébe, mintha pszichológusként dolgozna.

Szerinte sokan nemcsak a kielégülés vágya miatt keresik, hanem mert azt szeretnék, ha valaki meghallgatná, elismerné őket. Az emberek megnyílnak előtte – ő pedig empátiával végighallgatja őket.

Azt mondja, szexmunkásként volt olyan ügyfele is – egy nő –, aki csak azért ment el hozzá, mert másnap volt az esküvője, és nagyon ideges volt, és csak azt kérte tőle, hogy hallgassa és ölelje meg.

 

A Barcroft TV említett riportja itt látható:

via
kiemelt fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik