Élet-Stílus

Perverz poén miatt rúgták ki a Pizza Hut-alkalmazottat

A panaszkodó vevőt pedig azóta zaklatják az interneten.

A virginiai Staffordban elbocsátottak egy Pizza Hut-dolgozót. Az internetezők háborognak.

Az egész úgy kezdődött, hogy egy 12 és egy 15 éves gyerek rendelt tőlük pizzát; a fiúk az extra kívánságok között jelezték, hogy szeretnék, ha a doboz belsején olvashatnának egy viccet. Ebben amúgy semmi különös nem volt, mindig így szokták rendelni, és a Pizza Hut-osok rendre teljesítik is a kérést.

Most is pontosan úgy jártak el, ahogy a fiúk kérték: a doboz viccel együtt érkezett. Csak a poén sajnos nem nyerte el a gyerekek anyjának tetszését, ezért a hölgy panaszt tett az éttermi alkalmazott ellen. Az volt a gond a viccel, hogy a csattanó kissé durvának bizonyult; még az esetről beszámoló tévériportban sem hangozhatott el; mi is inkább cikkünk végére hagyjuk, hogy csak a 18 éven felüliek olvassák el.

A viccet felíró pizzás lány telefonon kért elnézést az erős poénért, mire a panaszt tevő nő azt mondta, reméli, nem fogják ezért kirúgni az alkalmazottat. De kirúgták.

A netezők még jobban felháborodtak, mint az anyuka a disznó viccen, és azóta részben a Pizza Hutnak írogatnak, hogy szégyelljék magukat, amiért karácsony előtt kirúgtak valakit, aki teljesítette egy vevő kérését; másrészt a panaszt tevő nő is sorra kapja a gyalázkodó üzeneteket.

Végül a közepesen humoros vicc, csak 18 éven felülieknek:

.

.

.

.

.

– Mi a közös a pizzafutárban és a nőgyógyászban?

– Mindketten szagolhatják, de egyikük sem veheti a szájába.

Forrás: WJLA, IBTimes

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik