Élet-Stílus

A pizza, ami megindítja a szülést

Csak az elmúlt fél évben már több mint 60 amerikai kismamánál vált be már csak „Szülésindítóként” ismert étel.

Igencsak szokatlan hatása van egy különleges pizzának, amit bár csak az észak-karolinai Charlotte környékén lehet kapni, mégis az egész Egyesült Államokból keresik. Főleg a várandós nők. A pizzától ugyanis beindítja a szülést – jelentette a WCNC televízió híradója.

„Olyan távolról is kapunk rendeléseket, mint Texas, Seattle és Maine” – mondta el a WCNC riporterének Chad Warren, a Hawthorne’s Pizza regionális igazgatója. Állítása szerint csak március óta már 64 anyukának segített a „Szülésindító”, ami a beszámolók szerint 72 órán belül elintézi, hogy új családtaggal bővüljön a család.

A pizzéria Facebook-oldalán rendszeres meg is osztja a hálás szülőktől kapott fényképeket a pizzától megérkezett kis jövevényekről, és boldog anyukákról.


Azt persze nem árulják el, hogy a hivatalosan Buffalo Wing nevű pizza mégis miért van ilyen hatással a terhes nőkre. „Elhiheti, hogy sokan kérdezgették már, hogy mik az összetevők” – mondta el Warren. És a pizza készítője sem árulta el, a speciális szósz receptjét.

A kiemelt fénykép illusztráció. Fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik