Élet-Stílus

Örökbe fogadná a tűzoltó a kutyát, aki megmentett a fagyhaláltól

Egy jeges vízelvezető csatornából mentették ki az ázott, és a hidegtől reszkető kutyust.

Nem csak a közvetlen életveszélytől mentett meg egy kutyust, hanem szerető és meleg otthont is nyújtana egy tűzoltó egy golden retrivernek, akit egy jeges vízelvezető csatornából mentett ki – jelentette a helyi sajtó.

Amikor a massachusettsi Prince George megye tűzoltóságát kihívták az eb megmentésére, a kutyus szőrét jég borította, a kimerültségtől és a hidegtől reszketett. És már csak arra volt képes, hogy kétségbeesett ugatással kérjen segítséget.

Az ebet Jesse McCullough végül az ölébe véve segítette ki a csatornából, egy létra segítségével. A tűzoltó elmondta: a csatorna lejtős szélét jég borította, és a kutyus képtelen lett volna egyedül kimenekülni onnan.

A kutyust végül a tűzoltók vitték magukkal, fekvőhelyet, vizet és élelmet adva neki. A River, azaz folyó nevet kapott kutyán nem volt nyakörv, és mikrochip sem, amivel azonosítani lehetett volna, hogy ki a gazdája.

McCullough a helyi sajtónak elmondta: örülne, ha az eb visszakerülhetne gazdájához, de ha ez nem történik meg, készen áll arra, hogy örökbe fogadja. De azért hozzátette: ehhez még kell felesége engedélye is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik