Élet-Stílus

A karácsony legviccesebb videója: bunyó az ovis betlehemezésen

Jézuska miatt alakult ki nézeteltérés Mária és a bárány között.

Öt nap alatt 7,8 millió megtekintés egy mezei Facebook-felhasználó videója alatt… azért ott már történnie kellett valaminek.

A helyszín: Jefferson megye (Tennessee), azon belül is egy templom, ahol helyi gyerekek adnak elő egy betlehemest.

A Cofidis adventi mosolytippje:

Szerezz örömet gyerekeidnek, és vidd el őket valamilyen karácsonyi előadásra, vagy egyszerűen csak egy vásárba.

A kétezer évvel ezelőtti karácsony este eseményeinek felidézése zökkenőmentes, szól a dal, a szereplők énekelnek az istállóban, ünneplik a megszületett Megváltót; amikor egyszer csak a bárányt alakító kétéves kislány gondol egyet, és kiveszi Jézuskát a jászolból, és elkezd táncolni vele.

A szülők hangosan nevetnek, és még hisztérikusabban kezdenek röhögni, amikor a Szűz Máriát alakító hároméves kislány gyermeke védelmére kel:

My little sheep took the baby Jesus, breaking all the rules leaving poor little Mary no choice but to take action! Momma to the rescue tried her best to protect her baby at all costs. Definitely a program I will remember. LOVE these kiddos and my church family! Laughed so hard I cried!

Közzétette: Tana Benson – 2017. december 10.

Ahogy annak idején a kórust leüvöltő kislány, úgy most már a báránnyal a kis Jézuson összeverekedő Máriát bemutató betlehemezés is végérvényesen bekerült a felejthetetlen karácsonyi előadások sorába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik