Szórakozás

Meggyilkolhatták a Vogue modelljét

Lehet, hogy mégsem öngyilkos lett az a 21 éves Maldív-szigetekről származó modell, akinek holttestére egy bangladesi kollégiumi szobában találtak rá – írja az Independent.

A rendőrség azt állítja, hogy a Raudha Athif egy sállal akasztotta fel magát egy mennyezeti ventilátorra, ugyanakkor egy tényfeltáró ausztrál tévéműsor szerint megrendezhették a modell öngyilkosságát.

Én már tudom, hogy a lányomat megölték. Azt is tudom, hogy nem kaphatom vissza, de apaként az a dolgom, hogy igazságot szolgáltassak a lányomnak

– mondta a 60 Minutes című műsorban az áldozat édesapja.

Joe DuFlou ausztrál törvényszéki patológus arról beszélt, hogy a felvételeken a lány nyaka körül látható sérülések arra utalnak, hogy valaki kézzel vagy övvel fojtogatta őt.

A szakértő elmondta, súlyos kétségei vannak afelől, hogy a sérüléseket egy sál okozta.

A lány bátyja, Rayyan Athif szintén úgy véli, hogy testvére gyilkosság áldozata lett, Bangladesben ugyanis rendszeresek a iszlamista szélsőségesek által öngyilkosságnak beállított vérontások. Szerinte húgát azért szemelték ki, mert farmert hordott és ezáltal erkölcstelennek vélték őt.

Raudha Atif orvosnak tanult és csak hobbiként modellkedett. Tavaly a Vogue India címlapján is szerepelt. Akkor vált világhírűvé, mikor kiposztolt magáról egy fotót

Maldív-szigeteki lány tengerkék szemekkel

címen.

Ösztöndíjjal tanult Bangladesben és jövőre szeretett volna Ausztráliába költözni.

Art takes form in us all. R.I.P to this beautiful woman #raudhaathif 🙏

@artistkonnection által megosztott bejegyzés, 2017. Ápr 16., 10:03 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik