Szórakozás

Szilveszteri orgiát szervez a szexszigetes cég

Pedig a kolumbiai helyszínnel gondok akadtak.

Nemrég megírtuk, hogy a Good Girls Company nevű bizarr cég november 24 és 27 között speciális hosszú hétvégét szervez 30 vendéggel és 60 prostituálttal, korlátlan étel- és italfogyasztással, kis- és nagycsoportos szexszel.

A helyszín egy privát „szexsziget”, a kolumbiai Cartagena. Lett volna. Azóta kiderült, hogy a novemberi bulival akadt egy kis gond, a helyi hatóságok ugyanis nem lelkesedtek túlzottan, és megígérték, hogy ha valaki ilyen célzattal érkezne hozzájuk, azt kérdés nélkül kiutasítják az országból.

A szex és szesz jegyében zajló „drogbarát” mulatságot ezért egy meg nem nevezett karibi szigeten rendezik. Ahogy a cég sajtósa elmondta, ez nem jelent gondot, mert egyrészt minden résztvevőt értesítettek a változásról, másrészt a főnökének több sziget is a tulajdonában van.

A Mirror még egy érdekes információt közöl a közelgő szexpartyról: egy meg nem nevezett „brit popsztár” és egy szintén anonimitásba burkolózó „mainstreamhez tartozó amerikai popénekes” is a résztvevők között lesz.

A négynapos bulira már csak négy jegy maradt, a szervezők pedig annyira belelkesedtek, hogy már egy szilveszteri orgia megrendezésébe is belekezdtek. Egészen pontosan

minden idők legizgalmasabb szilveszteri buliját

ígéri a Good Girls Company. A koncepció itt is hasonló lesz a szigeteshez: 30 résztvevő, 60 escort, valamint tűzijáték és „szexuális meglepetések”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik