Élet-Stílus

Megkérte a metrón a férfit, hogy ne terpeszkedjen, ütés volt a válasz

Megütöttek egy nőt a New York-i metrón, miután megkérte az egyik utast, hogy ne terpeszkedjen az ülésen. A nő szerint hiába fordult a rendőrséghez, nem tettek semmit.

Sam Saia épp manhattani munkahelyére utazott, amikor egy férfi mellé ült, és terpeszkedni kezdett. A nő egészen a falhoz szorult.

Amikor Saia megkérte a férfit, hogy húzódjon arrébb, az utas ideges lett. A férfi magából kikelve üvöltözött, ezért a nő inkább elővette fülhallgatóját. A férfi ezután ütötte meg Saia száját.

Ekkor egy harmadik utas lépett közbe, aki felszólította a támadót, hogy hagyja el a metrókocsit. Mielőtt a férfi leszállt volna, megpróbált bocsánatot kérni a nőtől.

Saia alsó ajka az ütéstől bedagadt és felrepedt.

Saia Twitter-oldalán azt írja, az esetet jelenteni akarta a munkahelye közelében található rendőrőrsön, de a helyi tisztek azt mondták, Brooklynban, a támadás helyszínén kell értesítenie a hatóságot. Mikor azonban Saia telefonon kereste a brooklyni rendőröket, már azt az információt kapta, hogy felesleges visszautaznia, ugyanis bárhol tehet feljelentést.

Miután Saia közösségi oldalán megosztotta a történetet, két New York-i rendőr, Nicole Papamichael és Joseph Fox is felvette vele a kapcsolatot. A tisztek megígérték, hogy intézkedni fognak az ügyben.

(Kiemelt kép: Tashka/Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik