Élet-Stílus

Újabb két tinilány árulja szüzességét árverésen

Fiatal holland nők kerültek be az elképesztő „társkeresőbe”.

Két holland lány is áruba bocsátotta szüzességét a Cinderella Escorts oldalán. Igen, ez az a site (nem linkeljük, ha nem gond), amelyről nemrég írtunk, amit egy 27 éves német férfi üzemeltet a szülei házából.

Decemberben még négy lány szerepelt a bizarr oldal „Szüzek” rovatában, ma már jóval többen kínálják fel ezt a szolgáltatást.

A netstrici Jan Zakobielski az árverésen elért összeg 20 százalékát lesápolja, cserébe megszervezi a randit.

A Sun most arról ír, hogy két holland fiatal döntött úgy, hogy aukcióra bocsátja a szüzességét. A 18 éves Lola tandíjra gyűjt és a család hiteleit fizetné vissza a pénből. A 20 éves Monica azt állítja, szeretné ő eldönteni, mit tesz a testével, ezért választotta ezt a megoldást. A weboldalról – többek között – megtudhatjuk Monicáról, hogy szereti a falafelt és a gin-tonicot. Ártatlanságának kikiáltási ára 20 ezer euró.

A sajtó legutóbb a 26 éves Jasminról írt, az ő esetében 100.000 ezer euróról indul a licit az az első éjszaka jogáért.

A site-ot üzemeltető férfi így védekezik:

Senki nem kényszeríti ezeket a fiatal nőket olyasmire, amit ők maguk nem tennének meg. Vannak saját gondolataik és saját véleményük a szexualitásról”.

Mint azt megírtuk, Magyarországon egy a „szexualitást áruként kezelő és a fiatalok számára méltatlan és veszélyes perspektívát kínáló” site, a tehetős idősebb férfiakat fiatal lányokkal összekötő puncs.hu működése váltott ki komolyabb botrányt és ellenérzéseket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik