Élet-Stílus

Az internetezők ismét beleszerettek egy szexi bűnözőbe

Az új börtönfotó-sztár egy fegyverbirtoklásért letartóztatott nő.

A magyar sajtót is bejárta Jeremy Meeks története, ő az a többszörösen visszaeső bűnöző, akinek a letartóztatáskor készült fotója annyi nőt megmozgatott, hogy még gyűjtés is indult az óvadékára. Amint a bandatag tavaly márciusban kiszabadult, azonnal megegyezett egy modellügynökséggel, 2016 nyarán már meg is jelentek az első modellfotói, végigsétálhatott a kifutón, és aztán Cannes-ban együtt bulizott a hírességekkel.

És most itt a lehetséges utód.

Ezúttal egy nő az aktuális szexi bűnöző, Mirella Ponce-nak hívják, nemrég kasztlizták be, jelenleg a Fresno megyei börtönben tartózkodik.

Fresno Rendőrség / Facebook

A rendőrök október 23-án egy közúti ellenőrzés során csaptak le egy banda három tagjára, köztük az autóban helyet foglaló Mirellára, akit tiltott fegyverbirtoklás miatt vittek be (csinos pisztolyát lásd kiemelt képünkön).

Aztán kikerült a fotója a fresnói rendőrség hivatalos Facebook-oldalára, és elszabadultak az indulatok.

A legtipikusabb férfikomment:

Az egyetlen bűn, amit elkövetett, hogy ellopta a szívem”,

a nők egy része pedig arról áradozott, milyen jó a bandatag sminkje; mindezeket azonban csak a lementett fotókon láthatjuk, mert a rendőrség hivatalos oldala azóta (átmenetileg?) eltűnt a Facebookról. Talán nem tett jót a hatóságnak, hogy a profiljuk inkább a bűnözők PR-jának tesz jót.

Kíváncsian várjuk az első modellfotókat.

 

Kiemelt fotó: Fresno Rendőrség / Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik