Élet-Stílus

Kiszabadult a börtönből az internet kedvenc jóképű bűnözője és nem fogd elhinni, mihez kezd az életével

Jeremy Meeks egy 2014-es lopás miatt 27 hónapot ült egy Nevada-i börtönben. Akkor figyeltek fel rá a nők százezrei, amikor a California-i rendőrség az eset után kirakta a képét a Facebookra. Az internet népe gyakorlatilag megőrült az acélos tekintetű, erős vonásokkal rendelkező férfiért, szinte másodpercek alatt mindenki ugyanarra lett kíváncsi:

Miért ítélték el? Túl szexi volt? :P

Meeks fotóját akkor 101 ezren kedvelték és több mint 12 ezren megosztották. Még soha nem volt arra példa, hogy a közösségi médiában egy bűnöző ekkora pozitív publicitást kapott volna. A férfi szerint ő soha nem gondolt arra, hogy valaki a külseje miatt fog felfigyelni rá, emiatt is nagyon hálás azért a sok támogatásért, amit a rajongóitól kap.

Jeremy Meeks

Most úgy néz ki, hogy a szexi bűnözőnek sikerül kihasználnia a hirtelen jött népszerűséget, hiszen ahogy kiszabadult a börtönből, megegyezett a Santa Monica-i Blaze Modelz modellügynökséggel, akik kezdésnek egy 30 ezer dolláros szerződést ajánlottak neki. Az újonnan felvett ügynöke elmondta, hogy már most rengeteg lehetőség van Jeremy előtt, sok ügynökséggel állnak kapcsolatban, akik mind állást szeretnének neki adni.

Az igazat megvallva van is mire felépíteni Meeks karrierjét, hiszen a modellek egyik legfontosabb platformján, az Instagrammon több mint 202 ezer követője van. Akárhogy is, nem lennénk meglepődve, ha jövőre valamelyik nagy divatlap címlapján látnánk viszont a szexi bűnözőt.

Konbini

Ajánlott videó

Olvasói sztorik