Élet-Stílus

Elindult a Kika karácsonyi vására (X)

Az ünnepi hangolódáshoz nyújt segítséget a Kika adventi és karácsonyi kínálatával, melyet édes finomságok inspiráltak.

A hagyományoknak megfelelően, október végétől már kapható a Kika karácsonyi kínálata. Az idei év adventi és karácsonyi termékeit ünnepi sütemények ihlették, a szín- és hangulatvilág így fűszeres csillagok, kókuszos csókok és vaníliás kiflik képét idézi meg a vásárlókban.

Az adventi téma ihletője a fahéjas sütemény, a kínálat elemeinek különleges alapanyagai között található az indiai fa és a műszőrme. A termékek színvilágában pedig olyan klasszikus ünnepi árnyalatok köszönnek vissza mint a vörös, a bordó, a zöld és az arany.

A karácsonyi témákat négy igazán ünnepi édesség inspirálta: a vaníliás kifli, a kókuszcsók, a mignon és a rumos golyó. A polcsorok között járkálva, havas tájak és a kandalló fénye által megvilágított kényelmes nappali gondolata juthat eszünkbe. A vaníliás kifli ihlette termékek díszítésében gyöngyök, tollak, arany és pezsgő színű csillámok egyaránt megtalálhatóak, vanília és arany színekkel társítva.

A kókuszcsókot megjelenítő díszek és karácsonyi kellékek egyik különleges alapanyaga a a fehér fa, kék és ezüst árnyalatokkal, ezüstös-fehér csillám dekorral. A dekadensebb vonalat a mignon sütemény utáni kreációk képviselik. Sötét színű fa, bőr és vászonhatás jelenik meg ebben a termékvonalban. A negyedik a rumosgolyó karácsonyi kollekció, mely fém, kerámia és üveg alapanyagokkal egyaránt dolgozik. Fehér, vanília, pezsgő és konyak  árnyalatok teszik igazán hangulatossá a termékeket.

A Kika mind a 7 magyarországi üzletében elérhető az ünnepi kínálat. Az áruházak közül immár kettő is megújult, könnyen átlátható belső térrel várja az adventi időszakra készülődő vásárlókat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik