Élet-Stílus

Videón, ahogy szétlapít egy feldőlt daru egy Audit

Óriási szerencséje volt a sofőrnek, aki mindössze egy bokatöréssel megúszta a Kínában történt esetet. Ha fél méterrel előrébb van, most halott lenne.

Másodpercekre és centiméterekre volt a haláltól egy 29 éves kínai férfi, akinek autójára rázuhant egy építkezésen használt daru kedden, a Guangdong tartományban található Zhuhai városában. Az esetet egy térfigyelő kamera rögzítette.

A kidőlt daru a motorház és az utastér találkozásánál találta telibe az Audit, teljesen szétlapítva a karosszériát ott, ahol becsapódott. A sofőrnek hatalmas szerencséje volt: a szélvédőt bezúzó daru éppen csak elkerülte a vezetőülést, de az anyósülést már megsemmisítette.

Szerencsére a férfi egyedül volt az autóban. Ha ült volna mellette valaki, teljesen biztosra vehető, hogy meghalt volna. A 29 éves sofőrnek sikerült saját erejéből kimásznia a járműből, a napfénytetőn keresztül. A kínai sajtóban megjelent hírek szerint a férfinak csak a jobb bokája tört el, és jelenleg kórházban lábadozik.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az út melletti építezésen használt daru pontosan miért dőlt rá az útra a reggeli csúcsforgalom idején.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik