Élet-Stílus

Öngyilkos lett a nyilvános lánykérés után egy fiatal férfi

A hotelszobájában találták meg a 30 éves Aaron Stopp felakasztott holttestét Liverpoolban, július 29-én. A napokban zárult hivatalos vizsgálat szerint a férfi öngyilkos lett. Alig néhány héttel azután, hogy a nyilvános lánykérése internetes szenzációvá vált.

A Rock Ferryben élő férfi január elején ismerte meg Kayleigh Delamare, egy internetes randioldalon. A nő azt mondja, Stopp nagyon romantikus alkat volt, mindig meglepte őt valamilyen kis kedvességgel. Mégis nagyon meglepte, amikor alig fél évvel a megismerkedésük után, a férfi a Mecca bingószalonban megkérte a kezét.

Fotó: Facebook / Mecca Bingo

A lánykérésen készült videó pillanatok alatt elterjedt a közösségi portálokon, majd a brit médiában. A fiatal férfi és a menyasszonya felhőtlenül boldogok, az őket ünneplő tömeg közepén. Néhány héttel később, Aaron mégis eldobta az életét.

A jelentés szerint a férfi személyiségzavarokkal és hangulatingadozással küzdött. Az igazságügyi-orvosszakértő megállapította, hogy a halála előtt kokaint fogyasztott. A nyomozás során kiderült, hogy a halála előtti napokban Stopp kétszer is megpróbált végezni magával. Egyszer egy kompkikötőben akarta a vízbe vetni magát, pár nappal később felmászott egy fára a kötéllel, de végül mindkétszer meggondolta magát.

Aaron Stop anyja nem tudja felfogni, ami a fiával történt. Azt mondta, a fia februárban látogatta meg utoljára, de rendszeresen beszéltek, és neki soha sem tűnt úgy, hogy Aaron boldogtalan lett volna, azt sem hitte volna, hogy a fia valaha kábítószert fogyasztott.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

(via Liverpool Echo)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik