Élet-Stílus

Las Vegas-i mészárlás: bulizó mentős volt az egyik ismeretlen őrangyal

Jimmy Grovom meglátogatta a férfit, akit vasárnap felsegített a földről, és bekísérte a kórházba.

Sheldon Mack a 21. születésnapját ünnepelte múlt vasárnap a barátaival azon a Las Vegas-i zenei fesztiválon, amely végül az Egyesült Államok legtragikusabb tömegmészárlásának színhelye lett.

A kanadai Victoriából érkezett fiatal épp egy lábon lőtt lánynak próbált segíteni, amikor érezte, hogy őt is találatok érik. A derekánál és a könyökénél is meglőtték.

Egy – szintén sérült – férfi segítette fel, elvitte őt egy teherautóig, és egészen addig vele volt, amíg Sheldont el nem látták a kórházban.

Sheldon Mack elmondta: nagyon hálás a segítőjének, aki nélkül talán el is vérzett volna, azonban a nevét sajnos nem tudta megjegyezni,

viszont jön neki egy sörrel.

A fiú szülei az ABC Newsnak nyilatkoztak, és elmondták, hogy szeretnének találkozni fiuk ismeretlen megmentőjével.

Erre a pillanatra szerdáig kellett várniuk, akkor tűnt fel ugyanis Sheldon kórházi szobájában Jimmy Grovom. A 25 éves kaliforniai férfinak a barátai szóltak, hogy valószínűleg ő az az ismeretlen őrangyal, akit keresnek.

Jimmy Grovom egyébként mentős, de a fesztiválra ő is bulizni érkezett. Lábon lőtték, ám mivel a golyó nem ért csontot, fontosabbnak találta, hogy másokat mentsen. Felrakta Sheldont egy Erik Frazier nevű veterán teherautójára, aki több sérültet is beszállított vasárnap este – és akivel szerdán szintén találkoztak a kórházban –, majd pedig bekísérte őt, és megvárta, hogy ellássák.

 

Kiemelt fotó: Hudson Mack / Facebook 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik