Élet-Stílus

Torkán akadt egy játéksíp, és ez sokkal viccesebb eredményt hozott, mint gondolná

Az argentin kisfiúnak csak levegőt kellett vennie, hogy egy csapásra hápogó kacsává változzon.

„Tragikomikus helyzet volt.” Így jellemezte egy argentin gyerekorvos annak a nyolcéves fiúnak az esetét, akit azért kellett kórházba vinni, mert egy játékból kiesett síp akadt a torkán. A komédiát jelen esetben a meg nem nevezett gyerek légzéshangja adja. Az ugyanis kísértetiesen olyan volt, mintha egy kacsa hápogását lehetne hallani.

A Tucuman városában dolgozó Dr. Santiago Gomez Zuviria gyorsan videót is készített a kérdéses légzéshangról, amit aztán Facebook-oldalán tett közzé.

Elmondása szerint a kis játékok jelentette veszélyre akarta felhívni az emberek figyelmét. De azért zárójelben egy sírva röhögős smiley-t is odabiggyeztett bejegyzése végére, mintegy mellékesen jegyezve meg, hogy ez a baleset azért eléggé viccesre sikerült.

Zuviria a Huffington Postnak elmondta: a síp a gége és a garat közé szorult be. Az orvos végül helyi érzéstelenítés mellett sikeresen eltávolította a tárgyat a fiú torkából. Aki meglehetősen rezignáltan vette tudomásul a helyzetet. „Az anyukája jobban meg volt ijedve, mint ő”- közölte Zuviria.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik