Élet-Stílus

Nem hiszik el ennek az anyukának, hogy ötször szült

Csak mert kifogástalan alakja van.

Simone Gately 35 éves. A Halifaxban (Yorkshire, Anglia) élő nő öt gyermek édesanyja.

Summer tíz, Chester nyolc, Blossom hét, India ha éves, Minnie pedig három. Könnyű kiszámolni, hogy az öt gyermek valamivel több, mint 6 év leforgása alatt született.

Most pedig megmutatjuk, hogy néz ki Simone:

Amint arra már a címben is utaltunk: bombaalakja miatt néhányan nem hiszik el Simone-nak, hogy ötször (vagy akár csak egyszer) szült. Hogy biztos béranya volt a dologban – vagy ilyesmi.

A Daily Mail szerint brit anyukát eléggé kiakasztják a vádaskodások, amelyek miatt gyakran kell védekeznie – holott „csak” arról van szó, hogy minden várandóssága (amikor ugyanúgy felszedett kilókat, ahogy más kismamák) és szülése után sikerült formába hoznia magát.

Először is: személyi edzőként dolgozik.

Másrészt sikerült a terhességek alatt és után is sokat mozognia, és valamennyi szülés után 10-12 hét alatt leadta a felszedett kilókat pusztán azzal, hogy egészségesen étkezett és sokat sétált.

Ennek ellenére egy korábbi riportban elmondta: a szülés után az anyáknak nem kellene kényszert érezniük, hogy azonnal megszabaduljanak a plusz kilóktól, inkább adják át magukat az anyaság örömeinek. Instagram-oldalán tippekkel, tanácsokkal próbálja motiválni az egészséges életmód iránt érdeklődő anyukákat.

Simone azt is elmondta, általában reggel 6-kor futással vagy sétával kezdi a napot, aztán elviszi a gyerekeket iskolába, és utána is teljesen úgy telnek a napjai, mint egy átlagos anyukának. A gyerekeit átlagosan heti 30 programra és aktivitásra viszi el. Velük is sokat sétál, és néha az edzésekbe is bevonja őket.

Kiemelt fotó: instagram.com/simonegatelyfitmum5

Ajánlott videó

Olvasói sztorik