Élet-Stílus

Rendőröktől kért segítséget a Facebook-kilépéshez – véletlenül

Bárkivel előfordul, hogy írás helyett posztol, saját profil helyett máshonnan, és totál rossz helyre!

Nem állítjuk, hogy a Facebooké a világon a leginkább felhasználó-barát kezelőfelület, de azért nem is akkora ördöngösség a közösségi oldal használata, hogy az alapvető funkcióit ne lehetne egy tízperces tanfolyamon elsajátítani. a szorgos facebookozók mégis nap mint nap találkozhatnak olyan felhasználókkal, akiknek meghaladja a képességeit a posztolás vagy egy üzenet elküldése.

Ott van például a Frome-ban (Somerset, Anglia, Egyesült Királyság) élő Lorna Thomas.

A brit hölgynek úgy sikerült a hírekbe kerülnie, hogy megpróbált belépni saját Facebook-oldalára. Azt elég hamar észrevette, hogy a megnyitott böngészőben fia, Daniel Facebook-profilja jelent meg, ám azt nem tudta, hogy hogy tudna a sajátjára átváltani. Ezért fia profiljáról (Daniel képével) a következő üzenetet írta ki nyilvánosan:

Hello Daniel. Az anyád vagyok. Hogyan tudok visszatérni a saját Facebook-oldalamra? :)”

Ha ezt csak Daniel falára írja ki, már az vicces lett volna, ám valószínűleg megmaradt volna belső poénnak a fiú barátai és ismerősei számára. De Lorna valahogy

addig-addig kattintgatott előtte, amíg eljutott Avon és Somerset rendőrségének hivatalos Facebook-oldalára, és oda sikerült ezt kiposztolnia.

(Mintha csak a rendőrségtől várná a segítséget, hogy kitaláljon fia Facebook-faláról).

Válaszoltak neki:

Helló, Daniel anyukája, ez itt a rendőrség. Ha a jobb felső sarokban a kis nyílra kattint, meg kell, hogy jelenjen egy lehetőség a kijelentkezésre, és ott utána át tud váltani a saját profiljára. Daniel, ráérsz később is megköszönni nekünk :)”

– írták a zsaruk, több mint 800 like-ot gyűjtve ezzel a kommenttel.

Erre már Daniel is válaszolt:

Köszönöm, Avon és Somerset rendőrkapitánysága. Anyu láthatóan nem vette észre, hogy véletlen az önök oldalára posztol. Kérem, ne tartóztassák őt le a rendőrök drága idejének vesztegetése miatt!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik