Élet-Stílus

Lefotózta kómában fekvő lányát, majd lekapcsoltatta a gépekről

Kábítószer-túladagolás végzett a 22 éves lánnyal.

A 49 éves Cheryl Towery végleg elbúcsúzott lányától. A michigani nő lefotózta a kábítószer-túladagolás miatt mesterséges kómában tartott 22 éves Elaina-t, pillanatokkal azelőtt, hogy a lányt lekapcsolták a gépekről. Cheryl azt szeretné, ha a többi, hasonló cipőben járó szülő hamarabb észbe kapna, mint ő.

Elaina Towery halálát fentanyllel kevert heroin okozta. Augusztus 10-én egy barátjával elment egy Burger Kingbe. A gyorsétteremben kiment a vécére, ahonnan 25 perc után sem jött ki, így az alkalmazottak rányitották a mosdó ajtaját, és azt látták, hogy Elaina eszméletlen állapotban hever a földön.

A detroiti kórházban megpróbálták megmenteni a lány életét, de létfontosságú szervei felmondták a szolgálatot, az agya károsodott, így az anya azt kérte, kapcsolják le a gépeket.

A lány 2010-ben kezdett drogokat használni akkori barátja – közös gyermekük, a most ötéves Christopher apja – miatt. A férfit később családon belüli erőszak és más bűncselekmények miatt is elítélték.

Elaina – aki prostituáltként kereste a pénzt a függőségére – azóta öt kábítószer-túladagolást élt túl. A hatodik már halálosnak bizonyult.

„Ma kezdte volna az új munkáját. Az egyetlen lányom; a legjobb barátom” – nyilatkozta megtörten az anya, aki elhatározta, hogy élete hátralevő részében azért fog küzdeni, hogy mindazok, akik drogot árulnak beteg embereknek, rács mögé kerüljenek.

 

Kiemelt fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik