Élet-Stílus

Majdnem szívrohamot kapott, amikor meglátta, miért állt le az autója

Egy ijedt kutyust talált a motorháztető alatt egy brazil nő, amikor megnézte, miért állt meg teljesen váratlanul autója.

„Majdnem megállt a szívem!” Így jellemezte a brazíliai Campo Largo város közelében élő Lidiane Braga Carlos, hogy mit érzett, amikor felnyitotta a motorháztetőt, hogy megnézze, miért állt meg autója. A motortérben ugyanis egy igencsak ijedt kiskutya nézett vissza rá.

A nő a Facebook-oldalán elmondta: éppen ügyeket intézett a városban, és elindult hazafelé, amikor autója két háztömbnyi távolság megtétele után leállt, és nem indult újra. Carlos azonnal hívta a tűzoltóságot, hogy segítsenek a motortérbe szorult kutya kimentésében, de végül nem volt szükség rájuk. Mielőtt kiértek, a nő az odasereglett járókelők segítségével kiszabadította a nagyjából 8-10 hónapos ebet.

A rémült kutyust a nő azonnal elvitte egy állatorvoshoz, ahol  megállapították, hogy az ijedségen kívül nem esett semmi baja.

Az ebet végül a nő hazavitte magával, de közölte, hogy nem tudja magánál tartani, mert kicsi a lakása, és már van egy labradorja.

A nő most arra vár, hogy jelentkezzen a gazdája, vagy ha őt nem sikerül megtalálni, akkor lesz egy szerető család, aki befogadja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik