Élet-Stílus

Baseballkártyán tudatta beteg férjével, hogy nekiadja a veséjét – videó

Élete ajándékát kapta a férfi.

Steve Winfree 14 éve súlyos vesebetegségben szenved. A Winfree családban évek óta hagyomány a baseball-kártyák adományozása. Hogy ez a két tény hogy jön egymáshoz? Egy nagyon-nagyon megható videóból kiderül.

De még mielőtt megmutatjuk a felvételt, elmeséljük a körülményeket: Steve krónikus vesebetegségét 14 évvel ezelőtt diagnosztizálták, amikor egy sportorvosi vizsgálaton kiderült, hogy magas a vérnyomása, majd azt is feltárták, hogy ez a gyenge veseműködése miatt van. Évekig járt dialízisre, majd néhány hete kiderült, hogy transzplantáción eshet át. Felesége, Heather azonnal jelentkezett vizsgálatra, hogy kiderüljön, alkalmas-e donornak.

És most a történet vidámabb része: Steve nemrég kapott Heathertől egy pakli baseball-kártyát. Lapozgatás közben észrevette, hogy a csomagban van egy furcsa lap.

Steve-et ábrázolta.

A leírásban pedig az állt, hogy Heather, a feleség dobójátékosként küldi a vesét, és Steve kapja. Igen, a meglepetéskártyával azt a hírt tudatta, hogy kiderült: ő is lehet donor, és hogy nekiajándékozza veséjét.

A Love What Matters Facebook-oldalon közzétett felvételen ezeket az erős pillanatokat láthatjuk. Íme a videó:

(CBS)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik