Élet-Stílus

Elsírta magát a fiatal lány, mikor újra hallotta bátyja szívverését

A texasi kamasz 15. születésnapján azt kívánta, bárcsak testvére is vele lehetne. A kérése teljesült.

Monique Salinas alig ötéves volt, mikor egy autóbaleset következtében elveszítette imádott bátyját. Azt mondja, bár kicsi volt még, mikor a baleset történt, arra így is emlékszik, hogy sokáig képtelen volt feldolgozni Mikey elvesztését. Mint mondja, hosszú évekig az tartotta benne a lelket, hogy tudta, a fiú szervei egy másik emberben élnek tovább.

Kép forrása: Today
Kép forrása: Today

A kamaszlány a napokban töltötte 15. születésnapját, amit családja – a helyi szokások szerint – hatalmas bállal ünnepelt meg. Monique, aki néhány nappal az ünnepség előtt azt kívánta, bárcsak a testvére is vele lehetne ezen a napon, akkor még nem tudta, hogy a bálra édesanyja azt a fiatal lányt is meghívta, aki 10 évvel ezelőtt megkapta testvére szerveit.

Aubrey Reeves azt mondja, mikor Melissa megkereste őt azzal, hogy vegyen részt lánya születésnapi ünnepségén, azonnal igent mondott.

„Korábban soha, egyik donorom családja se kereste velem a kapcsolatot”

-mondja a fiatal lány, aki tíz éve egy veleszületett szívbetegség miatt, már a harmadik szívátültetésén esett át. Az akkor mindössze nyolcéves lány teste jól viselte az operációval járó megpróbáltatásokat, és komplikációk nélkül befogadta a harmadik szervet. Aubrey azt mondja, egész életében hálás lesz Monique szüleinek azért, hogy akkor úgy döntöttek, felajánlják gyermekük szerveit átültetésre.

Kép forrása: Today
Kép forrása: Today

A megható találkozást, és ezzel együtt a pillanatot, mikor Monique tíz év után újra hallhatta testvére szívverését, videóra vették. Íme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik