Élet-Stílus

Anyaszült meztelenül sétálgatott az anyuka, miközben a gyerekeit őrizetlenül hagyta a lakásban

A 30 éves édesanyára meztelenül találtak rá a spanyolországi gran canarián, miközben azt mondogatta, hogy

tönkretették az életét.

A Sophie Shambleyről olyan információk jelentek meg a sajtóban, hogy a nő azért akadt ki és vetkőzött meztelenre, mert elveszítette a munkáját, később ezt a férje megpróbálta cáfolni. Az anyuka ellen az üggyel kapcsolatban eljárás is indult, mivel részegen és ruha nélkül sétált az utcán, miközben két kiskorú gyereket hagyott otthon, őrízetlenül.

A család mindössze 6 héttel az incidens előtt költözött az angliai Wiganből a spanyolországi Gran Canariára.

Sophie Shambley

Mire a rendőrök kiérkeztek a lakáshoz, a nő már otthon volt, ám továbbra is meztelen volt és láthatóan részeg. A nő kisfia is a helyszínen volt, a járőrök beszámolója szerint a gyerek végig sírt. A történetben több megmagyarázhatatlan pont is van. Az egyik helyi lakos, aki ismeri a házaspárt, de nem szerette volna, ha a nevén nevezik, elmondta, hogy a nő lehetetlen távot tett meg azért, hogy visszaérjen mire kiérnek a rendőrök.

Az hatalmas táv, tele dombokkal és emelkedőkkel. Biztos vagyok benne, hogy egy másik nőt láttak.

Mondta a család barátja.

A rendőröket végül a szomszédság hívta ki, a bejelentés szerint Shambley meztelenül mászkált az utcán, miközben a kisfia játékokat dobált le az erkélyről. A nő férje az eset után elismerte, hogy a fiú szokott ilyen dolgokat csinálni, ám szerintük ez csak egy kis csíny.

A helyi közösség értetlenül áll az eset előtt, sokak szerint a család csak feltűnésre vágyik, de mások szerint a történetüket akarják csak eladni a sajtónak.

Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik