Élet-Stílus

Szexuális kellék szorult a végbelébe, nem jött ki magától

Műtétileg kellett eltávolítani a tíz centis játékszert.

Az angliai East Prestonban élő Emily Georgia egy csapásra híres lett – a legnagyobb híroldalakon írnak a történetéről. Nos, ez az a hírnév, amire senki sem vágyik.

Emily ugyanis egy análdugó miatt került a hírekbe.

Azért vállalta mégis, hogy névvel megjelenik a sztoriban, mert szeretné, ha az emberek kicsit jobban odafigyelnének, és nem járnának úgy mint ő.

Még márciusban történt az eset egy – ahogy Emily mondja – pikáns estén. Partnerével feldobták a szeretkezést egy szexuális kellékkel. A 10 centiméteres fém análkúp azonban olyan mélyen becsúszott a rendeltetési helyére, hogy nem akart onnan kijönni.

Emily – érthetően – pánikba esett, és már orvoshoz akart fordulni, de párja azzal nyugtatgatta, hogy majd kijön természetes úton (tehát, hogy majd kikakilja a lány), majd a srác – mondván, hogy másnap korán kell munkába indulnia – lelépett.

A dugó viszont reggelre sem jött ki.

Emily viszont egyre durvább fájdalmat érzett, így bement az ügyeletre. Egy papírfecnire írta rá, hogy mi a baja, mert szégyellte elmondani. Közölték vele, hogy nagyon jól tette, hogy befáradt hozzájuk, ugyanis a hegyes kellék simán átszúrhatta volna a beleit (és azt is elmondták, hogy meg lenne lepve, ha tudná, milyen gyakran találkoznak ilyen esetekkel).

Végül egy egyórás operáció során eltávolították a játékszert. Emily hazavihette, de feltételezhetően innentől csak emléktárgyként lesz jelen az életében.

(Daily Mail, Mirror)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik