Élet-Stílus

Ezekben az országokban szeretik a legjobban a szexjátékszereket

Ezerféle fajtájú és formájú felnőtteknek kitalált játékszer létezik, amiket arra terveztek, hogy megfűszerezzék a szexuális együttlétet. Nem meglepő, hogy a különböző vibrátorok messze a legnépszerűbbek, ahogy az sem, hogy ilyenkor, Valentin / Bálint nap környékén mindig megugrik rájuk a kereslet. Legalábbis Európa legnagyobb részén.

Egy statisztika szerint a magyarokat nem annyira villanyozzák fel a segédeszközök. A szexjátékszereket forgalmazó Vouchercloud az internetes keresések alapján állította sorba az országokat aszerint, hogy mennyire érdeklődnek a szerelemkütyük iránt. Egészen pontosan azt vizsgálták, hogy az adott országban az netes keresések milyen gyakorisággal vonatkoznak ezekre.

A dánok lettek az elsők nem csak Európában, hanem világviszonylatban is azzal, hogy minden ezer keresésükből 118 a szexjátékszerekkel kapcsolatos. Alig lemaradva követik őket a svédek 115, majd a britek 96 kapcsolódó kereséssel.

Magyarország csak a huszonegyedik lett, 62 kereséssel. A lista végén az eurázsiai Azerbajdzsán szerepel ezerből 10, illetve Albánia és Andorra egyaránt 15 kereséssel.

Forrás: Vouchercloud

(via Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik