Élet-Stílus

A világ legjobb fej rendőrei vitték haza a döbbenetesen részeg fiatalt

És aztán készült egy pazar szelfi is.

A Tasmaniában élő Reece (csak a keresztneve derült ki a híradásokból) óriásit bulizott a minap. Akkorát, hogy rendőrök vitték haza. De ne szaladjunk ennyire előre.

Először a Redditen, majd a tasmán rendőrség hivatalos Facebook-oldalán is megjelent egy zseniális fotó. Két rendőr látható rajta, akik szelfiznek, a háttérben pedig egy vízszintes fiatalember látható, aki az ágyában fekve hatalmas like-ot mutat a hüvelykujjával.

Facebook/Tas.Police

A fiú úgy került haza, hogy egy taxitársaság értesítette a rendőröket. A taxisok a hatóságok segítségét kérték, mivel nem sikerült kideríteniük a masszívan ittas bulizó lakcímét. A zsaruk – bár nem szoktak részegszállítást végezni – hazajuttatták az alkohol áldozatát, majd egy barátját is odahívták, hogy vigyázzon a magatehetetlen fiúra.

A rendőrségi Facebook-bejegyzésben arra kérik a bulizókat, hogy lehetőleg egy erősnek ígérkező éjszakázás előtt már előre gondoskodjanak a hazajutás mikéntjéről. A posztból az is kiderül, hogy a fotót azért készítették, mert gyanították, hogy a fiatalembernek nem sok emléke marad majd reggelre.

És a legnagyobb poén, hogy igazuk volt: a srác is posztolta az említett fotót, és a bejegyzés szövegében azt írta:

Átnéztem a telefonomon a képeket, és kiderült, hogy ezek a jó fej genyók dobták haza a részeg seggemet, és zseniális szelfiket készítettek. Rohadt nagy legendák”.

 

(Mashable) Kiemelt fotó: facebook/tas.police

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik